Turkmenistan

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Turkmenistan

Onroerend goed te koop in Turkmenistan

Turkmenistan is een Centraal-Aziatische staat die grenst aan Afghanistan, Iran, Kazachstan en Oezbekistan. Het kijkt uit over de Kaspische Zee. Tot 1991 maakte het deel uit van de Sovjet-Unie. Het is rijk aan gasvelden en de hoofdstad is Ashgabat.

Bent u geïnteresseerd in een onroerend goed te koop in Turkmenistan? Turkmenistan heeft de vijfde grootste aardgasreserve ter wereld, maar ook een van de meest corrupte en repressieve regeringen ter wereld, dus het is geen goede plek om op zoek te gaan naar onroerend goed te koop. Tot voor kort heeft de grote Turkmenbashi Niyazov, door middel van een enorme persoonlijkheidscultus, de macht volledig in de zijne geconcentreerd

handen, controleerden de media, verboden de opera, het ballet, de baarden, het lange haar en de reproductie van muziek opgenomen tijdens openbare evenementen.

Turkmenistan staat de verhuur van land aan buitenlanders toe, voor elke periode. Maar de risico's zijn groot. Last but not least is er het wisselkoersrisico van de munteenheid van Turkmenistan, de Manat. Hoewel de onroerendgoedsector in veel delen van de wereld succesvol is geweest, is er op zijn minst één plek in opkomst: Turkmenistan.

In het centrum van de stad gaan de onteigeningen door terwijl de voormalige Sovjetwijken met de grond gelijk worden gemaakt om plaats te maken voor grote groene open ruimtes en nieuwe straten bezaaid met gebouwen. Naast de administratieve gebouwen zijn er ook tientallen woongebouwen met marmeren gevels gerealiseerd. Dit project kan dus veel onroerend goed te koop aanbieden in Turkmenistan.

De twee grote spelers in deze bouwboom zijn Franse en Turkse bedrijven, en de concurrentie wordt zwaar. Ashgabat is natuurlijk niet de enige plaats die profiteert van de hausse in de bouw. Veel geld stroomt naar een gepland toeristisch gebied in de havenstad Turkmenbashi.

  •  
    Verhuizen naar Turkmenistan. Expat en woon in Turkmenistan.

        De Turkmeense Republiek, in het hart van Centraal-Azië, kan een levensvatbaar alternatief zijn voor de dagelijkse monotonie. Aziatische gebieden worden vaak niet in overweging genomen bij het zoeken naar een plek om te verhuizen. Dit komt deels door het gebrek aan prikkels en vertrouwen in ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 13205

Verkoop 3 Slaapkamers, Turkmenistan, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

98,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

378 m²
Schitterend driekamerappartement te koop op uitstekende locatie in semi-centraal.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB